De winkel van Stichting Vlooienmarkt Deurne is met ingang van zaterdag 3 april 2021 onder strikte voorwaarden beperkt geopend.

 1. Alle thans geldende regels inzake mondkapjes, desinfectie, afstand houden etc. blijven onverminderd van kracht.
 2. Klanten moeten minimaal 4 uur voor het winkelbezoek een afspraak maken en krijgen dan een tijdsslot toegewezen. Zij ontvangen een afspraakkaart waarop de datum, het tijdstip van toelating en het einde van het winkelbezoek zijn genoteerd.
  Om praktische redenen kunnen afspraken uitsluitend persoonlijk worden gemaakt op woensdagmorgen tussen 10 en 12 uur in de locatie Brouwhuisweg 36 in Vlierden. Op zaterdag kan dat eventueel ook nog na 09.00 uur in Vlierden mits die dag nog niet volgeboekt is.
 3. Afspraken per telefoon of internet zijn niet mogelijk.
 4. Men kan uitsluitend één afspraakkaart voor zichzelf reserveren. Het is dus niet mogelijk om voor anderen afspraakkaarten te reserveren.
 5. In de achterste grote winkel mogen maximaal 12 klanten tegelijk aanwezig zijn. Om de doorstroming te bevorderen wordt erop gewezen dat men niet langer dan een half uur binnen mag blijven.
 6. De kleine winkel vóór is voorlopig gesloten.
 7. Om zoveel mogelijk klanten de kans te geven om te winkelen zijn de openingstijden gewijzigd. We beginnen elke zaterdag om 13.00 uur, om 16.00 uur sluit de winkel. Op deze manier kunnen ruim 70 personen winkelen bij Vlooienmarkt Deurne.
  Let op: De winkel van Vlooienmarkt Deurne is uitsluitend geopend op zaterdag.
 8. Goederen aanleveren is weer mogelijk op woensdagmorgen van 09.30 tot 12.00 uur en op zaterdag van 09.30 tot 16.00 uur.

 

Het bestuur van Stichting Vlooienmarkt Deurne.

Google Maps